Klockan närmade sig två och jag hade redan gjort mig klar inför femtioårskalaset. Det var en av mina äldsta vänner som fyllde år och mitt inbjudningskort hade kommit två månader innan kalaset skulle gå av stapeln vilket, för mig, indikerade att detta skulle bli ett kalas att minnas. Jag kom dit samtidigt som den catering i Stockholm jubilaren hyrt in för kvällen och stämningen var redan fantastisk. Det är inte alltid jag uppskattar stora middagar med catering i Stockholm och fördrink, men detta var faktiskt någonting utöver det vanliga! Kanske spelade det in att jag arbetat hela veckan och nu för första gången på länge fick slå mig ner vid ett dukat bord och bli serverad av vad jag upplevde som den bästa catering i Stockholm med omnejd.

Råvaror

Ytterligare ett plus var att de lagat specialmat för oss med allergi vilket inte alltid är fallet. De som jobbar inom catering i Stockholm har säkert alla möjligheter att ordna den mat beställaren önskar, men att den som håller i festen skall minnas vilka som inte äter allting är kanske för mycket begärt. Denna gång var dock allting som man kunde hoppas. Maten från denna firma inom catering i Stockholm var något av det bästa jag ätit och de bidrog verkligen till en lyckad tillställning som kommer att minnas i flera år framöver. När det blir min tur att bjuda till fest skall jag kontakta samma firma för den catering i Stockholm vi kan vilja ha. Nu vet man ju hur bra de är och jag kan rekommendera var och varannan att göra detsamma. Förvisso lär det dröja en tid innan jag skall fylla femtio, men kalas av fin sort kan man alltid hålla oavsett ålder och tid på året.

Bäst festmat i mannaminne