Ett otroligt bra system för att skapa kvalitativa webbplatser är WordPress. 2003 kom det ut på marknaden, och sedan den tiden har otaliga webbplatser byggts med detta oerhört populära verktyg Både teman och plugins brukar vara väldigt bra och allt är fritt att utveckla efter eget huvud.

Stabilitet, läcker design, eller båda?

WordPress besitter, i en jämförelse med sina konkurrenter, en stor fördel. Att ladda in ett nytt tema är oerhört lätt, vilket innebär enorma möjligheter till förbättringar och att hänga med i tiden. För betydelsefulla webbplatser är det ofta smart att köpa ett bra tema, men gratisvarianter är det ingen brist på. Initial kontakt med den framtida kunden sker ofta via webben. Massor med alternativ vilka är på samma nivå finns att tillgå för webbaserad marknadsföring. Sociala medier är smidiga att använda, simultant som PPC och SEO är bra för långsiktighet.

Att publicera content och att skapa funktioner är inte det enda när man jobbar med WordPress. Insticksprogram, som är en grundläggande byggsten, kapar mycket tid när man skapar webbplatser. Man finner enkelt färdiga verktyg för funktionalitet och grafik, vilka är grundläggande komponenter.